Moderní veganské dezerty

Dezerty bez vajec a mléčných výrobků

Gastroknihy.cz - Moderní veganské dezerty



Makronky, čokoládová pěna, briošky, croissanty, glazované dorty, creme caramel… bez vajec, másla, mléka či smetany? Jde to! Neodolatelné důkazy nabízí novinka Moderní veganské dezerty, která je v záplavě kuchařek na českém trhu jedinečným úkazem. Petra Stahlová, průkopnice veganské cukrařiny u nás, po měsících hledání alternativních surovin a zkoušení inovativních cukrářských postupů dokázala zdánlivě nemožné. Na základě tradičních francouzských receptur vytvořila dezerty čistě rostlinného původu – zdravější, svěžejší a chuťově mnohdy zajímavější než originální verze. Výsledkem je celkem 75 skvělých receptů, které na 240 stránkách své první kuchařky přehledně rozdělila do sedmi kapitol: Pečení, Tartaletky, Dezerty, Servírované dezerty, Zmrzliny, Pralinky a Drobnosti. 

AutorPetra Stahlová
VydavatelPetra Stahlová
Počet stran240
Rok vydání2018
Doporučená cena 649 Kč