Česká kuchyně-lehká a elegantní

Zajímavé pojetí české kuchyně očima úspěšného profesionála

Gastroknihy.cz - Česká kuchyně-lehká a elegantní

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem.  
 

AutorMartin Svatek
VydavatelIKAR
Počet stran192
Doporučená cena 279 Kč
Vydavatelwww.ikar.cz

Ukázka knihy

123movie