Sladkovodní ryby, snadno a rychle

Vše o sladkovodních rybách a jejich kuchyňské úpravě

Gastroknihy.cz - Sladkovodní ryby, snadno a rychle


Držitel nejvyššího vyznamenání Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Kříže svatého Vavřince, pedagog a špičkový odborník na gastronomii Ing. Eduard Levý, který přednáší na Jihočeské univerzitě, na středních školách a odborných rybářských konferencích vydal knihu, kterou vytvořil nejen pro členy Rybářského sdružení ČR. Jeho kuchařka postihuje sladkovodní ryby, které se na území Česka loví nebo chovají. Je tam tedy i jeseter, tilapie nilská či sumeček africký. Recepty jsou sestaveny tak, aby se rybí pokrmy daly snadno připravit a všechny suroviny k nim byly snadno dostupné i v maloobchodních prodejnách obcí a malých měst. Valná část jeho knihy je věnována pokrmům z kapra, kterého Česku závidí celá Evropa.
 
 

Autoring.Eduard Levý
VydavatelTyp
Počet stran108
Rok vydání2018
Doporučená cena 495 Kč